Nema više duplih legendarnih u Hearthstone packovima!

Sjajne vesti nam je danas izneo Ben Brode u novom videu koji se pojavio večeras na Hearthstone Youtube kanalu.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Četvrtak, 22.06.2017.

20:10

Nema više duplih legendarnih u Hearthstone packovima!

Sa novim patchom stižu izmene po pitanju Legendarnih karata koje dobijamo u Hearthstone packovima. Prva i najvažnija izmena je da više nikada nećemo moći da dobijemo duplu legendarnu!

Svaki put kada otvorite legendarnu kartu iz packa, to će garantovano biti neka legendarna karta koju nemate u vašoj Hearthstone kolekciji, osim ukoliko naravno nemate već sve legendarne iz tog seta, ali tada vas već i nije toliko briga.

Druga novina je da će sa svakom novom ekspanzijom biti zagarantovano da dobijemo legendarnu kartu u prvih 10 packova koje otvorimo.

Na kraju, najmanje uzbudljiva, ali takođe svakako bitna novina, više se neće dešavati da u jednom packu dobijete 3 ili više od iste karte.

Ove promene su direktna posledica višenedeljnog žaljenja igrača na cenu Hearthstona, a ideja da se ne dobijaju duple legendarne je preuzeta direktno kao ideja sa Reddita.

Ove promene stižu kada stigne sledeći Hearthstone patch.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: