Blizzard banovao Disguised Toasta zbog "eksploatacije" baga

Hearthstone zajednica se često šali kako će popularni Hearthstone jutjuber i strimer Disguised Toast završiti u “Blizzard zatvoru” zato što uvek bude prvi koji otkrije problematnične bagove i loše interakcije karata, kad god bi se pojavio nov Hearthstone sadržaj, ali se sada zapravo to i deslilo – Blizzard mu je banovao nalog.

Izvor: Sawovsky KlanRUR

Petak, 09.06.2017.

10:45

Blizzard banovao Disguised Toasta zbog

Zahvaljujući njemu proteklih godina su otkriveni i prikazani brojni Hearthstone bagovi i nedoslednosti u interakcijama, koje on uvek metodički i detaljno reprodukuje u svojim Youtube klipovima, i upravo zahvaljujući tim klipovima, mnogi od tih problema su i popravljeni, jer zbog njihove popularnosti Blizzard ne može da okrene glavu.

Jedan od poslednjih bagova koje je otkrio jeste problem sa kartom Shadow Visions (novi, ne onaj stari s početka aprila) koji nećemo ovde otkriti, ali koji izaziva problem kod protivnika, odnosno izazove da mu se igra zaledi i samim tim izgubi partiju.

On je ovaj bag isprobavao uživo na strimu koji je gledalo desetak hiljada ljudi, tako da je tehnički doprineo širenju i popularizovanju ovog problema, koji sad mnogi igrači reprodukuju i zloupotrebljavaju na ladderu. Blizzard je zbog ovoga rešio da banuje njegov Hearthstone nalog na kratak period, kao znak upozorenja (24 ili 48 sati).

Sa jedne strane, Toast je bag na stirmu pokazao samo dva puta, jer je želeo da ga testira za svoji novi video, ali sa druge strane, svesno je prekršio pravila Blizzarda i svesno je širio znanje o bagu hiljadama ljudi koji su ga u međuvremenu videli, tako da je ovog puta verovatno i zasluženo dobio ban.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: