Hoej odneo titulu prolećnog šampiona Evrope

U vikendu iza nas odigran je Hearthstone Europe Spring plef-of gde su se najbolji evropski Hearthstone igrači iz prethodne 3 sezone borili za jedno od svega 4 mesta, koja vode u Šangaj, na prolećni Hearthstone šampionat.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 22.05.2017.

15:17

Hoej odneo titulu prolećnog šampiona Evrope
foto: Twitch skrinšot

Nakon prvog dana i švajcarskog sistema, osam igrača koja se prošla u plej-of bili su RDU, Hoej, StanCifka, Neira, Fibeli3, INER, Casie i Kolento, a interesantno je da je upravo Hoej za dlaku prošao sa osme pozicije.

Ono što upada u prvi plan jeste količina poznatih i izgrađenih igrača koji su upali u top 8, a sva četvorica koja su obezbedila put u Šangaj predstavljaju “velike” igrače koje već dugo znamo i pratimo na sceni – RDU, Neira, Kolento i Hoej.

Posebno nam je drago što smo videli Kolenta u finalu nakon poduže pauze, ali i RDU-a kome je prošle godine za dlaku izmakao plasman na svetsko prvenstvo kada je na Last Call turniru izgubio od budućeg svetskog šampiona Pavela.

Hoej je turnir osvojio sa upadljivo agresivnim lajnapom, a deckove svih igrača iz top 8 možete pogledti na ovom linku.

Protiv Kolenta u finalu je upravo taj agresivni set deckova došao do izražaja, što je i sam Kolento na šaljiv način gestikulirao tokom prve partije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: