Prijavite se za Playit Hearthstone turnir na BG Sajmu!

Ukoliko bar malo pratite gejming scenu u Srbiji sasvim sigurno znate da je veliki mađarski Playit festival ove godine stigao i kod nas! Održaće se 27. maja na Sajmu u Beogradu, a ulaznice možete kupiti na OVOM linku.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 16.05.2017.

11:18

Prijavite se za Playit Hearthstone turnir na BG Sajmu!

Ukoliko ste pak jedan od vrhunskih i neotkrivenih domaćih Hearthstone igrača, prava je prilika da se prijavite za veliki Playit Hearthstone turnir koji će se održati u okviru festivala. Ulog je veliki – pobednik osvaja učešće na Playit Hearthstone turniru u Mađarskoj gde će predstavljati našu zemlju, sa plaćenim troškovima smeštaja!

Ukoliko želite da učestvujete na turniru, prijavite se do subote 20. maja na Klan RUR forumu i pokušajte da osvojite jedno od 14 mesta koja vode na glavni događaj – detalje o samoj prijavi možete pronaći na ovom linku.

Pored 14 takmičara koji će se kvalifikovati preko otvorenih kvalifikacija, na turnir su direktno pozvani i domaći Hearthstone igrači koji su prethodnih godina pokazali zavidne takmičarske rezulate, ali su neki nažalost iz raznih razloga i obaveza morali i da odbiju poziv, kao što su srpski SESA šampion Satara i pobednik Gamescon turnira Reizen.

Igrači koji su pozvani su sa Top 16 RUR Hearthstone lige, zatim igrači iz top 4 nacionalnih IeSF kvalifikacija, finalisti Redakcija Edition kupa, pobednik Gigatron Kupa i drugi. Lista pozvanih učesnika je sledeća: Nerevarine, Genesis, Randomize, SlavicBeast, Ingenue, Virus, Xoron, Pakosni, Broda, Djuka93, Djuka, theoddone23, Sawovsky, DoubleAim, DadeBaldie, ClasicFrog, Blankieh i Munjator.

Njima će se pridružiti 14 takmičara koji će proći preko otvorenih kvalifikacija, a jedan od njih možete biti baš vi, zato pravac na prijave i srećno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: