Lifecoach napustio G2

"Ropecoach" je načinio još jedan korak ka konačnom odlasku sa Hearthstone scene.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 15.05.2017.

14:58

Lifecoach napustio G2

Popularni nemački strimer i bivši Hearthstone profesionalac, Adrijan “Lifecoach” Koj, danas je na svom tviter nalogu objavio da i zvanično napušta redove tima G2 Esports.

On je iskoristio priliku da se zahvali timu i pogotovo svojim saigračima, RDU i Thjis, na sjajnim dvema godinama provedenim u bojama ovog tima. Hearthstone odeljenje tima G2 je u protekle dve godine bilo je jedan od najjačih sastava u istoriji ove kartične igre, i u ovoj postavci su osvojili Archon Team League, najveće timsko Hearthstone takmičenje do sada, kao i veliki broj drugih pojedinačih titula, od kojih se svakako ističu dve titule evropskog prvaka Thjisa, za koje je i sam Thjis rekao da je upravo Lifecoach imao veliki udeo u tome.

Lifecoach je na Hearthstone sceni važio za jednog od najkreativnijih igrača koji je redovno voleo da testira nove i eksperimentalne deckove. Ovaj bivši profesionalni poker igrač je pre nekog vremena izjavio da napušta takmičarski Hearthstone, nezadovoljan stanjem u igri, i od tada se ozbiljno posvetio igranju druge kartične igre, Gwent.

Sinoć smo imali prilike da ga vidimo i kako osvaja prvi turnir u ovoj igri, pobedivši na Gwent čelendžeru koji je organizovao CD Projekt kao deo promocije Gwenta.

Imajući u vidu da više ne igra Hearthstone kompetitivno, rastanak njega i tima G2 deluje kao logičan korak.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: