Forsen je novi član Cloud9!

Iznenađujuća vest stiže nam večeras sa strimerske Hearthstone scene.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Petak, 31.03.2017.

22:14

Forsen je novi član Cloud9!
foto: Cloud9

Popularni strimer i Hearthstone persona, Sebastian “Forsen” Fors, od večeras više nije solo igrač i po prvi put još od vremena Managrinda je potpisao profesionalni ugovor sa esport organizacijom.

Mnogi su se odmah zapitali da nije možda Cloud9 stacioniran u Australiji i pošto je tamo već stigao prvi april (vest se pojavila u 21h, 31. marta po našem vremenu), ali kako stvari stoje, ovo nije prvoaprilska šala, već je “real deal”.

Tako je večiti Hearthstone buntovnik i glavni meme generator napustio svoj “snus brotherhood” i obukao plavo-bele boje renomirane esport organizacije, gde će se pridružiti Kolentu, StrifeCrou, TidesofTimeu i korejskom igraču DDaHyoNi.

Ipak, kako je i u samoj objavi na tviteru naglašeno, Forsen se ne pridružuje kao takmičar, već isključivo kao strimer i popularna persona. Imajući u vidu da je jedan od najvećih Hearthstone stimera i uopšte jedno od najpoznatijih imena na Twitchu, verujemo da je Cloud9 uvideo prednost širenja njihovog brenda širojoj publici koja prati Forsena, i možemo samo da se zapitamo koliko je “težak” ugovor na koji je Forsen pristao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: