Partizanov Djuka93 se plasirao na turnir Lifecoacha!

Nakon plasmana u top 16 RUR Hearthstone lige, najvećeg domaćeg Hearthstone takmičenja, Djuka93 nastavlja sa uspesima.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Četvrtak, 30.03.2017.

02:56

Partizanov Djuka93 se plasirao na turnir Lifecoacha!
foto: Klan RUR

Kako javlja Klan RUR, domaći Hearthstone igrač, Djuka93, koji je od februara i član esport odeljenja kluba Partizan, noćas je napravio pravi podvig i pobedio u trećem kvalifikacionom turniru za četvrto izdanje Throne of Cards turnira, koji organizuje poznati Hearthstone igrač i strimer, Lifecoach.

Đuka je prošao čak osam rundi kvalifikacija i na kraju i osvojio turnir na kome je učestvovalo preko 200 prijavljlenih takmičara. On je na ovaj kvalifikacioni turnir poneo standardne i proverene meta deckove: Dragon Priest, Aggro Jade Shaman, Reno Warlock i Pirate Warrior.

Vidno umoran i uzbuđen, Djuka je u kratkoj izjavi za Klan RUR pre nego što je otišao da spava nakon napornog dana rekao: “Uff, nije mi dobro… Ovo je velika čast za sve nas, daću sve od sebe da na najbolji način promovišem i sebe i Partizan i domaću Hearthstone zajedinicu, tako da ću se potruditi da ostvarim što bolji rezultat”

Throne of Cards će se održati 8. i 9. aprila, kada će Lifecoach u svojoj kući u Beču ugostiti 16 igrača, učesnika turnira. Osam od ovih 16 igrača su pozvani svetski poznati profesionalnci, koje možete videti na slici ispod, dok su drugih osam igrači koji su se plasirali preko otvorenih kvalifikacija, među kojima je i naš Djuka93.

Igrači će biti raspoređeni u 4 grupe sa po 4 igrača, odakle najboljih 8 ide u plej-of drugog dana turnira. Igra se Standard set karata i bo7 Conquest partije sa jednim banom.

Nagradni fond turnira je 5000 evra, od čega prvom mestu ide 2500 evra, drugom 1000 evra, dok će 3. i 4. mesto podeliti po 750 evra.

Turnir možete pratiti uživo pomenutog vikenda, 8. i 9. aprila, na kanalu www.twitch.tv/lifecoach1981, kada će počinjati prenos oba dana od 12 popodne po našem vremenu.

Čestitamo Đuki i želimo mu sve najbolje u Beču!
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: