Broda je šampion RUR Hearthstone Lige 2017!

Nakon dva meseca teške i uzbudljive borbe, skoro 80 takmičara i preko 350 odigranih mečeva, u nedelju je završeno najveće do sada Hearthstone takmičenje u regionu, RUR Hearthstone Liga 2017!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 27.03.2017.

20:08

Broda je šampion RUR Hearthstone Lige 2017!
foto: Klan RUR

Najboljih 16 takmičara se okupilo u šoping centru “Ušće” kako bi u konačnom obračunu odredili ko je šampion Srbije u Hearthstoneu! To su bili Broda, Pakosni, Nerevarine, Djuka, SlavicBeast, theoddone23, Satara, Blankieh, Djuka93, Munjator, Spaleee, Randomize, Sawovsky, milanxi, Genesis i na kraju, kao najbolji četvrtoplasirani igrač, Cosmos iz grupe 2 druge faze.

Igrao se Last Hero Standing format sa čak 9 deckova, po jedan od svake klase i pick&ban fazama pre meča, pa smo mogli da vidimo puno Paladin i Hunter mečeva, nešto što niste mogli da očekujete u trenutnoj meti. Većina igrača se odlučila za Anyfin Paladina, ali je bilo i nekih eksperimentisanja, poput Handbuff Paladina koji je poneo Sawovsky. Sa druge strane, većina Hunter deckova su bili Secret Hunter varijacije, koji je otprilike bio i poslednji jaki tip Hunter špila prošle jeseni, pre nego što je ispao iz mete. Deck liste svih igrača možete videti pri dnu vesti na OVOM LINKU.

Na kraju dana u top 4 su ušli Munjator, jedan od najboljih igrača ligaškog dela takmičenja, za šta je i dobio posebnu nagradu, zatim Broda, poznato lice na domaćoj sceni, prepoznatljiv po svojim temeljnim i dobro promišljenim potezima, Djuka, redovan učesnik RUR Hearthstone turnira sa uvek dobrim plasmanom i Randomize, novo lice na Hearthstone sceni.

U prvom polufinalu Broda je dobio Munjatora praktično već u dobroj pick&ban fazi, pa je sa RenoWarlockom, koji će se ispostaviti kao najbolji deck turnira, brzo počistio Munju sa 4-0, koji je do tog dela turnira imao zaista odlične partije, pre svega zahvaljujući promišljenom pikovanju i banovanju.

U drugom polufinalu Djuka je zaustavio prvi nastup na velikom turniru Randomizea, dobivši ga takođe sa 4-0. U meču za treće mesto Munjator je bio dotučen, pa je Randomize sebi obezbedio 3. mesto i dobre nagrade.

Za razliku od većine prethodnih RUR Hearthstone turnira, ovde veliko finale nije videlo previše uzbuđenja. Otvorio je Broda pobedom nad Djukom sa Aggro Shamanom protiv Reno Warlocka, ali je Djuka zatim uzeo Dragon Priesta i izjednačio. Od tog trenutnka Broda uzima svog Reno Warlocka sa kojim je igrao sjajno celog turnira i vezuje 3 pobede, te tako sebi obezbeđuje titulu i veliku nagradu za prvo mesto!

Broda je tako postao Hearthstone šampion Srbije i osvajač najvećeg Hearthstone takmičenja u regionu, a za taj uspeh su mu pripale velika novčana i robna nagrada, baš kao i svim ostalim igračima koji su ušli u top 16 turnira.

Sam dan je bio veoma zabavan, i mnogi učesnici koji se nisu plasirali u top 16 su takođe svratili na turnir i na druženje, a kako je sve to izgledalo možete videti ispod na nekim slikama, kao i na fejsbuk albumu RUR stranice.

Zahvaljujemo se svim učesnicima lige što su proveli ova dva meseca sa nama, zahvaljujemo se našim partnerima CS Ušće, Sandberg, GameFun, Play!Zine i drugima, i naravno zahvaljujemo se svim Hearthstone fanovima u Srbiji što su nas pratili i dali podršku celom događaju! Vidimo se opet uskoro na novim turnirima!
  1. mesto: Broda Nagrade: 20 000 dinara + Thunderstorm Keyboard UK + Pehar + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster – 12 meseci pretplata GameFun
  2. mesto: Djuka Nagrade: 8 000 dinara + Derecho Headset + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster + 6 meseci pretplata GameFun
  3. mesto: Randomize Nagrade: 3 000 dinara + Blast Mouse + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster + 6 meseci pretplata GameFun
  4. mesto: Munjator: Nagrade: 2000 dinara + Hearthstone poster
  5. do 8. mesto: 1000 dinara


Igrači od 9. do 16. mesta: 500 dinara

Munjator i Spaleee su takođe dobili po Hearthstone novčić i nagradu od 3000 dinara, kao najbolji igrači ligaškog dela takmičenja.
.
.
.
RUR Esports
.
RUR Esports
.
RUR Esports
.
RUR Esports
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: