CompLexity osvojio Trinity Series

Jedno od najboljih Hearthstone takmičenja poslednjih godinu dana je nažalost došlo do svog kraja.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 20.03.2017.

14:04

CompLexity osvojio Trinity Series
foto: Twitch skrinšot

Nakon skoro dva meseca trajanja, najveća timska liga još od vremena Archon Team League, Trinity Series, konačno je došla kraju. Titulu je osvojila ekipa Complexity koja je u finalu dobila Luminosity Gaming sa 6 – 3, što je pobednicima donelo ček na 75 000 dolara. SuperJJ, MrYagut i Crane su zasluženo došli to titule pametnim odlukama i odličnom timskom igrom, ali i uz malo sreće, kako to obično ide u Hearthstoneu.

Ligu je obeležila vrhunska produkcija od strane ESL, sjajan koncept gde su timovi prijavljivali svih 9 klasa i naravno sam timski aspekat lige, gde su igrači iz tima konstantno igrali zajedno i odluke o svakom potezu vukli nakon razmatranja, a sve to smo uvek mogli i da čujemo dok smo gledali strim.

Tokom dva meseca trajanja, kao najjača klasa se pokazao Rogue, koji je imao win % od čak 63%, a prati ka Warriora sa 57%, Warlock sa 53%, Shaman sa 52% i na tačno 50%.

Negativne rekorde ima standardno neslavna ekipa, Priest 47 procenata pobeda, Hunter 41% i Paladin svega 38%.

Što se banova tiče, očekivano najviše su banovane meta klase, i to Warrior 49 puta, Rogue 48 puta i Shaman 36 puta i to je otprilike sve što je ikada banovano, tokom celog trajanja lige. Pored ovoga, samo je još bio jedan Paladin ban i 2 Druid bana.

Sve u svemu, gledali smo odličan i veoma zabavan turnir, i nadamo se da su u ESL zadovoljni brojkama i da možemo da očekujemo drugu sezonu ove timske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: