Poznati svi finalisti RUR Hearthstone Lige 2017

Završena je i druga grupna faza RUR Hearthstone Lige 2017, i nakon tačno dva meseca teške borbe i 80 učesnika, imamo najboljih 16 igrača koji će se sledećeg vikenda boriti uživo za titulu šampiona RUR Hearthstone lige 2017, i samim tim i titulu nezvaničnog šampiona Srbije u Hearthstoneu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 18.03.2017.

15:59

Poznati svi finalisti RUR Hearthstone Lige 2017
foto: Klan RUR

Ovo su igrači koji su se plasirali u finale: Broda, Pakosni, Nerevarine, Djuka, SlavicBeast, theoddone23, Satara, Blankieh, Djuka93, Munjator, Spaleee, Randomize, Sawovsky, milanxi, Genesis i na kraju, kao najbolji četvrtoplasirani igrač, Cosmos iz grupe 2 druge faze.

Posebno nam je čast što su se dva od tri RUR Hearthstone igrača našli u završnici lige, SlavicBeast i Sawovsky, dok je trećem RUR igraču, Ingenue, za dlaku pobegao plasman u top 16, zbog lošije skor razlike od igrača sa kojima je delio 3. mesto u svojoj grupi.

Proglašena su i dva igrača koja su ponela titulu najboljih igrača tokom trajanja grupne faze lige lige, koji će dobiti novčanu nagradu i po Hearthstone novčić iz Blizzarda, to su Munjator i spaleee. Interesantno da su obojica iz grupe 4 druge faze. Obojica su imala po 5 pobeda u prvoj fazi, i po 6 pobeda u drugoj fazi, Munjator poraz više prvoj fazi, ali i znato veću skor razliku u drugoj fazi, pa je bilo jedino fer da ova dva igrača zajedno prime ovu nagradu.

LAN Finale će se odigrati u nedelju, 26. marta u TC Ušće u Beogradu, sa početkom od 10h. Svi zainteresovani gosti su pozvani da dođu na događaj i vide turnir uživo, a u saradnji sa kompanijom Blizzard ćemo podeliti i fine nagrade i samoj publici.

Ukoliko niste u prilici da budete na događaju uživo, turnir možete pratiti i na Klan RUR Twitch kanalu, www.twitch.tv/klanrur, gde ćemo prenostiti mečeve uživo tokom čitavog dana, a takođe će biti organizovan i giveaway za Twitch publiku.

Kako smo u prvoj fazi igrali bo5 Conquest, a u drugoj fazi bo5 Last Hero Standing, za LAN finale smo rešili da uvedemo treći sistem.

Igrači će prijaviti po 9 špilova, po špil za svaku od klasa. Pre svakog meča igrači će raditi pick&ban deckova. Ovakav sistem nagrađuje dobre deck buildere, igrače koji se dobro snalaze sa svim klasama i savršeno poznaju metu, igrače koji umeju da pametno targetuju i prepoznaju dobar tech izbor, i na kraju igrače koji umeju pametno da pikuju i banuju klase, poznajući porednosti i mane svakog matchupa.

Ovih najboljih 16 igrača će prijaviti svoje špilove do kraja naredne nedelje i oni će biti postavljeni javno dan pre turnira na Klan RUR sajtu, tako da budu svima dostupni na uvid.

A da li će se igrati Conquest ili Last Hero Standing, to će ostati na igračima učesnicima da odluče, koji ovog vikenda glasaju za svoj izbor.

Hvala brojnim učesnicima na dva meseca sjajnog Hearthstonea, nadamo se da ste imali sjajne partije i upoznali ljude sa scene, pa se vidimo svi zajedno sledeće nedelje na završnom turniru lige!

Bogati nagradni fond koji čeka ovih najbljih 16 takmičara je obezbedio Klan RUR u saradnji sa partnerima kompanijama Sandberg, GameFun i Blizzard:
  1. mesto: 20 000 dinara + Thunderstorm Keyboard UK + Pehar + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster – 12 meseci pretplata GameFun
  2. mesto: 8 000 dinara + Derecho Headset + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster + 6 meseci pretplata GameFun
  3. mesto: 3 000 dinara + Blast Mouse + originalni Hearthstone novčić iz Blizzarda + Hearthstone poster + 6 meseci pretplata GameFun
  4. mesto 2000 dinara + Hearthstone poster
  5. do 8. mesto: 1000 dinara


Igrači od 9. do 16. mesta: 500 dinara

Igrač koji bude imao najbolji rezultat tokom trajanja dve grupne onlajn faze lige, dobiće specijalnu nagradu od 3000 dinara i primerak originalnog Hearthstone novčića, koji dobijaju i tri prvoplasirana igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: