Startuje druga faza RUR Hearthstone Lige!

Nakon desetak dana zasluženog odmora, najboljih 40 domaćih Hearthstone igrača danas nastavlja sa takmičenjem u najvećoj do sada Hearthstone ligi u regionu.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 20.02.2017.

09:55

Startuje druga faza RUR Hearthstone Lige!
foto: Klan RUR

Od oko osamdeset takmičara prve faze, njih 40 je izborilo učešće u drugoj grupnoj fazi. Oni su raspoređeni u 5 grupa sa po 8 takmičara i igraće 7 kola po round-robin principu, odnosno svako sa svakim bo5 partije (na 3 dobijene).

Kako bismo malo pomešali karte i testirali igrače u različitim okruženjima, za razliku od prve faze gde se igrao Conquest format, u drugoj će se igrati Last Hero Standing format partija, koji igračima dozvoljava više slobode za eksperimentisanje i uklanja matchup rng, zato što pobednik uvek zadržava deck.

Posebno će biti zanimljivo videti kako će se igrači snaći i prilagoditi nakon nerfova, koji se očekuju negde nakon što se završi 3. kolo druge faze (kraj februara, početak aprila). Taj prelaz će biti pravi momenat da igrači koji se brže prilagođavaju promenama i na vreme provaljuju metu iskoriste trenutak i možda baš tada obezbede sebi mesto na LAN završnici.

Kada smo kod uživo LAN završnice, mesto na njoj će obezbediti 16 najboljih takmičara iz druge faze lige. Po troje najboljih iz svake od 5 grupa, plus najbolji četvrtoplasirani igrač, za koje će borba, verujemo, biti posebno uzbudljiva kada se bude krenulo sa računicama poslednjih par kola.

Prva faza startuje danas mečevima prvog kola, a sav raspored, rezultate i tabele možete pratiti na zavničnoj Toornament stranici lige – https://www.toornament.com/tournaments/584e60e7150ba02a698b4648/stages/2/

Nakon što se svako kolo završi, sa vama ćemo podeliti deck liste koje su igrači igrali i napraviti zanimljivu statistiku svakog kola po pitanju popularnosti Arhetipova, klasa, karata i drugog.

Srećno svim takmičarima druge faze!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: