Koja je Gadgetzan organizacija najpopularnija?

Završilo se prvih nedelju dana od izlaska nove Hearthstone ekspanzije Mean Streets of Gadgetzan i već polako možemo da gradimo sliku o tome kako će izgledati nova meta u igri.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 06.12.2016.

17:36

Koja je Gadgetzan organizacija najpopularnija?

Blizzard je rešio da sa nama deli statistiku na nedeljnom nivou koje se 3 klase igraju najviše. Ono što je tu zanimljivo je to što što nam ovaj info nije prikazan na suvoparan statistički način, već obogaćeno šmekom nove ekspanzije, kroz tri kriminalne organizacije koje vladaju gradom – Grimy Goons, The Kabal i Jade Lotus.

Infografik u stvari predstavlja mapu Gadgetzana koja je podeljena na teritorije koje drže ove kriminalne grupe, i “vlast” nad gradom će se menjati svake nedelje u zavisnosti od popularnosti odgovarajućih klasa.

Kako pokazuju procenti, prve nedelje su ljudi najviše igrali The Kabal frakciju (Mage, Warlock i Priest) što je veoma zanimljivo, jer bismo očekivali da su Grimy Goons (Hunter, Paladin, Warlock) na prvom mestu zbog popularnosti Pirate Warriora. Ipak, Goonse igra 34% igrača, dok Kabal “drži” 37% Gadgetzana.

Na poslednjem mestu je ove nedelje Jade Lotus, sa 29% igrača koji akitvno igraju ove klase (Shaman, Rogue, Druid).

Nadamo se da Blizzard planira iz nedelje u nedelju da nastavi da na ovakav zanimljiv način prikazuje statistiku:
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: