Titani su tema nove Hearthstone ekspanzije?

Još oko dve nedelje nam je ostalo do BlizzCon 2016 kada ćemo otkriti ime i temu nove Hearthstone ekspanzije, i već sada su nestrpljivi fanovi krenuli da spekulišu oko toga šta bi to moglo da bude.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 21.10.2016.

17:39

Titani su tema nove Hearthstone ekspanzije?
foto: Blizzard

Trenutno glavna i aktuelna teorija je da će to biti ekspanzija sa Titanima u glavnoj ulozi, na osnovu par dokaza i labavih teza.

Ključni dokaz je sličan onome kojim su se fanovi poslužili prilikom dokazivanja da je Karazhan nova avantura. Ukoliko potražite domen thetitans.com na sajtu whois.net, videćete da je registar i datum promene isti kao i kod Karazhana, godaddy.com i 26. jul.
r/hearthstone
Ovo se i tematski nekako uklapa sa prethodnom velikom ekspanzijom sa početka ove godine, Whispers of the Old Gods, jer su titani i stari bogovi zakleti neprijatelji. Ben Brode je jednom prilikom čak i rekao da su prvobitno krenuli da rade zajedničku ekspanziju ove dve teme, slično poput Goblins and Gnomes, ali su onda videli da svaka ova tema ima dovaljno materijala da bude samostalna.

Patuljak koji se danas pojavio na stranici za glasanje za Hearthstone šampiona, a koga možete videti ispod, takođe može da bude mali hint na temu nove avanture, jer su patuljci tradicionalno povezivani sa Keeperima i “zemljanima” od kojih su nastali, a koje su ostavili Titani da čuvaju Azeroth.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: