Gigatron RUR Hearthstone Kup u Kombank Areni

Klan RUR i Gigatron organizuju veliki Hearthstone turnir u Kombank Areni. Glavna nagrada - kompjuter!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 30.09.2016.

13:12

Gigatron RUR Hearthstone Kup u Kombank Areni
foto: Klan RUR

Zadovoljstvo nam je da vam najavimo najnoviji Hearthstone događaj u organizaciji Klan RUR-a i pod pokroviteljstvom kompanije Gigatron koja je sponzor turnira i koja je obezbedila zaista velike nagrade.

1. mesto – Kompjuter!

Intel core i3 i3-6100 3,7GHz

8GB DDR3 Hyper X Kingston

ASUS AMD RX 460 4GB

ASUS H110M-A matična ploča

WD 1TB HDD DVD + Midi Tower + napajanje

2. mesto – monitor

ASUS VX 238H Full HD 23″ Dijagonala 23″ Pozadinsko osvetljenje LED Rezolucija 1920 x 1080 Full HD Vreme Odziva 1ms

3. i 4. mesto:

Microsoft JUG-00015 headset

Od 5. do 8. mesta:

2x REDRAGON gejmerske slušalice GARUDA H101 2x PROLINK Gejmerska tastatura VOLANS (Crna) – PKGS9001

Turnir će se održati za vikend 8. i 9. oktobra u Kombank Areni, za vreme trajanja svetskog prvenstva u Counter Strike: Global Offensive. Igračima koji nisu iz Beograda, a koji prođu u drugu fazu takmičenja, ukoliko bude bilo potrebno biće obezbeđen smeštaj u hostelu.

Turnir oba dana startuje od 10h, tako da je potrebno doći minimum pola sata ranije na mesto događaja.

Broj učesnika je trenutno ograničen na 32. Prvih 32 igrača koji se prijave i potvrde uplatu kotizacije će popuniti te slotove.

Ukoliko interesovanje bude prevazišlo ovaj broj u velikoj meri, postojaće mogućnost proširenja događaja ili onlajn kvalifikacija.

Kotizacija za turnir je 500 dinara.

Uplatu šaljete na račun: 160 – 5100101632680 – 13, na ime primaoca Milan Đukić.

Pod uplatilac stavite vaše ime i prezime i adresu, a pod svrha uplate napišite “Gigatron Klan RUR Hearthstone Kup” i vaš battletag.

Prijave šaljete na mejl adresu nikola.savic@klanrur.rs , gde ćete napisati vaše ime i prezime, vaš battle.net tag i poslati sliku/sken vaše uplatnice za kotizaciju, na kojoj se čitko i jasno vide svi podaci. Na taj način potvrđujete vaše mesto na turniru.

Takođe u prilogu mejla u kome se prijavljujete treba da bude i slika 4 liste špilova koje ćete igrati na turniru. Liste treba da budu skrinšotovi iz igre i da izgledaju OVAKO.

Prijave traju do petka 7. oktobra i tog dana će deckliste svih igrača biti javno okačene na Klan RUR sajtu, tako da svi imaju uvid u njih.

Na turniru se igra Standard set karata i Last Hero Standing format. Mečevi će biti bo5 sa jednim banom decka, dok će veliko finale biti bo7 meč. Prvog dana igraće se grupna faza, dok će drugog dana biti single ellimination plej-of.

Detaljna pravila turnira možete videti na Klan RUR forumu na OVOJ temi, a tu takođe možete postaviti i sva vaša pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: