"Start Democracy" Hearthstone turnir

Najveće Hearthstone zvezde u borbi za ravnopravnost eSporta.

Izvor: Nikola Saviæ klanrur.rs

Petak, 23.09.2016.

20:54

foto: ONOG

Naredna tri dana igraće se jedan od, po imenima, najvećih Hearthstone turnira ovog meseca.

Radi se o turniru pod imenom "Pokrenimo Demokratiju" i čija je uloga da ukaže na neravnopravnost esportista prilikom dobijanja viza i radnih dozvola za učešće na raznim turnirima i gejmerskim događajima. Svedoci smo u poslednje vreme situacija gde zemlje često zabrane ulazak u državu nekim igračima i pored svih potrebnih garancija od strane timova i samih kompanija da igrač tu dolazi isključivo radi učešća na turnir.

Turnir zajednički organizuju Video Game Votes Network (VGVN) i One Nation of Gamers (ONOG), organizacije koje se i generalno bave promovisanjem gejming kulture već dugi niz godina.

Događaj traje od danas (petak) do nedelje, a možete ga pratiti svake večeri od 22h na kanalu www.twitch.tv/onenationofgamers. Igraće se single elimination bo5 bracket, sa Standard setom karata. Nagradni fond turnira je 15 000 dolara.

Na turniru će učestvovati 28 popularnih profesionalnih Hearthstone igrača, kao i 4 igrača koja su izborila priliku da učestvuju preko otvorenih kvalifikacija (po dvoje iz Evrope i S. Amerike). Popularne poznate igrače koji su pozvani na turnir možete videti ispod:
foto: gg
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: