IeSF: Tekken 7 kvalifikacije za našeg predstavnika u Koreji!

Ove godine se u Busanu održava deveto po redu International e-Sports Federation takmičenje od 8. do 12. novembra.

Izvor: miloš mitriæ klan rur

Ponedeljak, 07.08.2017.

10:55

IeSF: Tekken 7 kvalifikacije za našeg predstavnika u Koreji!

Već je određen srpski predstavnik za League of Legends (SBB esports pobedom u trećoj sezoni Fortuna Championship Seriesa), a sada želimo da najavimo da su kvalifikacije otvorene i za Tekken 7.

Kvalifikacioni turnir će se održati 12. avgusta u Immo Centru s početkom u 11 časova, u organizaciji SESA i Klan RUR.

Tekken se vraća na repertoar IeSF-a po prvi put nakon 2014. Naša reprezentacija je tada ostvarila sjajan rezultat osvojivši četvrto mesto u muškoj i drugo mesto u ženskoj konkurenciji, a mi se nadamo da će i sa novim Tekkenom stići i novi uspesi.

Što se tiče samog turnira, igraće se grupna faza kao i double elimination sa 8 najboljih igrača. Sva ostala pravila možete pogledati ovde.

Najbolji na turniru će sebi obezbediti put u Busan gde će predstavljati Srbiju, dok će drugo mesto osvojiti mobilni telefon Blackview R6.

Ukoliko želite da se oprobate sa najboljim fajterima Srbije, ili mislite da ste dovoljno dobri da nas baš Vi predstavljate u Koreji, prijavite se! Sve o načinu prijave možete pronaći prateći ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: