Gaming Challenge 2017: RUR ColdHeart ponovo bez premca

Nakon prvog Tekken 7 turnira na PlayITu Vlada Stanković, poznatiji kao RUR ColdHeart, se još jednom okitio titulom, ovoga puta na Gaming Challengeu.

Izvor: miloš mitriæ klan rur

Ponedeljak, 19.06.2017.

12:04

Gaming Challenge 2017: RUR ColdHeart ponovo bez premca

Niko nije uspeo da nađe pravo rešenje protiv njegove Nine koja je u stilu plaćenika brzo i efikasno rešavala sve. To ne znači da ni ostali takmičari nisu pokazali zavidne partije. Pored starih, viđena su i neka nova lica, kao i novi likovi. Upravo njih je pokazao u najboljem svetlu Ivan Živanović, koji je prokrčio sebi put do finala upravo sa novim likovima (Claudio, Shaheen, Katarina) i koji je izgubio samo od Vlade i jedan od dvojice koji su uspeli da mu uzmu partiju uopšte. Kao treći je završio Miroslav Mišić tj. Stotka čija se Xiaoyu pokazala ubitačnom po konkurenciju. U podelu nagrada se umešao i još jedan predstavnik RURa, Filip Savić, koji je pokazao staloženost u ključnim momentima i vidi se zašto postiže uspehe u tolikom broju igara, ne samo Tekkenu.

Rezultati:

1. Vlada ”RUR ColdHeart” Stanković (50 evra)
2. Ivan ”TLF Teddy Crews” Živanović (30 evra)
3. Miroslav “Stotka” Mišić (10 evra)
4. Filip “RUR Homeboy” (10 evra)

Na turniru je učestvovalo 12 igrača, a što je još važnije od samih partija, takmičari su pružili sjajnu atmosferu. U budućnosti nas očekuju još turnira, a do tada možete pogledati žreb turnira kao i slike sa mesta događaja. Očekujte uskoro i snimke sa turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: