Injustice 2: Red Hood stiže 13. juna

Kako je najavljeno na poslednjem Netherrealmovom streamu Red Hood tj. Jason Todd nam stiže za manje od nedelju dana na PS4.

Izvor: Miloš Mitroviæ KlanRUR

Subota, 10.06.2017.

09:33

Injustice 2: Red Hood stiže 13. juna

Kao što je ranije rečeno, igrači koji su uzeli Deluxe ili Ultimate ediciju ili Ultimate Pack će besplatno moći da preuzmu lika i upravo će oni biti ti koji će prvi moći da ga isprobaju, dok će ostali morati da sačekaju još koji dan.

Red Hood je najavljen prvo bio zajedno sa Starfire i gostom iz Mortal Kombat serijala, Sub Zerom. Ovo naravno nisu jedini DLC likovi jer je Netherrealm već najavio 9 (!) dodatnih likova. Dok čekate na Red Hooda, pogledajte trejler sa prvim snimcima iz igre:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: