ELeague SFV Invitational: Poznati su svi učesnici plej-ofa

Sa jučerašnjim mečevima D grupe dobili smo i poslednja dva učesnika plej-ofa 26. maja i kao predstavnike grupe D ćemo moći da vidimo Xiao Haia i Phenoma.

Izvor: Milozof KlanRUR

Nedelja, 14.05.2017.

00:17

ELeague SFV Invitational: Poznati su svi učesnici plej-ofa

Prvo smo imali priliku da vidimo Xiao Haia, Luffya, Ryan Harta i Chris Tatariana. Xiao Hai je loše počeo izgubivši na samom startu od Chris Tatariana nakon sjajnog preokreta pomenutog sa 3-2, pa je Xiao Hai morao da traži svoju priliku protiv Ryan Harta koji je izgubio od Luffya, pa potom i protiv samog Luffya koga je porazio Chris Tatarian kako bi prošao u drugi deo večeri.

U drugom delu večeri je usledio i najzanimljiviji susret, susret između NuckleDua i Xiao Haia. Njih dvojica imaju dugu prošlost iza sebe i u poslednje vreme NuckleDu je imao prednost, a i par navrata je i dokazivao to tauntovima. Ovoga puta Xiao Hai je bio potpuno spreman da mu se osveti što mu je i uspelo pobedom od 3-1. Sa druge strane, Phenom je sa 3-1 dobio najpre Chris Tatariana, a potom i Xiao Haia sa 3-0 kako bi izborio sebi plasman u gornji deo žreba plej-ofa.

Poraz u finalu gornjeg dela žreba je Xiao Haiu dao priliku da se osveti Chris Tatarianu za poraz od ranije, a i još jednu priliku da vrati milo za drago NuckleDu i u obe stvari je uspeo pritom obezbedivši sebi i mesto u plej-ofu. Takođe je nakon meča pokazao zavidno vladanje engleskim jezikom obrativši se NuckleDu čestitajući mu rođendan na krajnje zanimljiv način. Poznati su sada i parovi plej-ofa. Na gornjoj strani žreba će se sastat Punk i PR Rog, odnosno Fuudo i Phenom, dok će na donjoj strani igrati Momochi i Daigo, odnosno Wolfkrone i Xiao Hai, a 26. maja saznajemo ko odlazi kući sa 150 000$ dolara. Do tada, možete odgledati mečeve grupe D ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: