Kako je slepi igrač dobio turnirski Street Fighter V meč

Sven, The Blind Master

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Četvrtak, 06.04.2017.

11:04

Kako je slepi igrač dobio turnirski Street Fighter V meč
skrinšot

Protekle nedelje se odžao prvi CPT turnir u Evropi Sonic Boom na kome su se pojavili poznati evropski igrači kao što su IAmStillDaDaddy, ProblemX i Cobelcog, ali i američki velikani (Flash, Justin Wong, Ricky Ortiz). Viđene su odlične partije, kao što bi se i očekivalo od ovakvog događaja, ali se na istom mestu desilo nešto zaista neverovatno.

Sven se pojavio na sceni sa štapom spreman da pokaže svima da ne postoje nepremostive prepreke. Komentatori su od samog početka bili pristojni, ali se moglo videti njihovo iznenađenje kada su videli da je Sven sasvim sposoban igrač, ali je njegov protivnki sigurno bio taj koji se najvise iznenadio. Uspeo je sa svojim Kenom da savlada Akuma igrača uz ovacije komentatora, publike, ali i gledalaca na streamu i ni sam Sven nije uspeo da sakrije svoje oduševljenje.

Njegov slučaj, iako redak, nije izuzetak. U 2013. na EVOu smo mogli videti kako Rattlehead stoji rame uz rame sa najboljim Mortal Kombat igračima sa istim hendikepom, a Brolylegs je već svima dobro poznata priča. Ovo bi trebalo poslužiti svima kao nauk i podstrek da ako žele da igraju i napreduju nemaju razloga da to i ne učine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: