Škola Tekkena sa RUR Cold Heartom - epizoda 2. je tu

Izvor: KlanRUR

Ponedeljak, 20.03.2017.

15:31

Škola Tekkena sa RUR Cold Heartom - epizoda 2. je tu

Donosimo vam drugi deo zanimljive škole Tekkena sa Vladom “RUR Cold Heart” Stanković, koji je nedavno dobio priznanje i u vidu pozicije na listi CKT Tekken tima Fergus a sada želi da naglasi igračima koliko je u stvari Tekken blizu džudou u stvarnom životu i koliko je bitno baviti se sportom pored gejminga.

Čitava epizoda je nastala u sali džudo kluba Partizan Veliki Mokri Lug, uz pomoć instruktora Stevana Stojanovića, kojima ovim putem želimo posebno da zahvalimo, a dodatne informacije o njima možete pronaći ovde.

Naglasak čitavog videa je na preciznosti kojom je džudo predstavljen unutar samog Tekkena i nadamo se da ćete se dobro zabaviti pošto Vlada i Stevan nisu štedeli sebe da vam prikažu mnoštvo bacanja iz Tekkena u stvarnom životu. Prethodnu epizodu Cold Heartove škole Tekkena možete pronaći u linku na vrhu teksta ili direktno na KlanRUR YouTube kanalu.

Uživajte: Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: