Capcom u februaru objavljuje raspored takmičenja na CPT 2017

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Petak, 20.01.2017.

11:12

Capcom u februaru objavljuje raspored takmičenja na CPT 2017
Foto: Capcom

Capcom Pro Tour (CPT) se vraća i u 2017 godini, posle velikog uspeha ovog lanca turnira tokom prethodnih godina. Capcom je potvrdio da će jedan od prvih turnira za Street Fighter V u ovoj seriji biti Final Round 20, a da će nekoliko turnira koji slede objaviti u narednim nedeljama.

Capcom je takođe najavio da će objaviti kompletan raspored Capcom Pro Tour 2017 turnira krajem februara, da bi borci širom sveta mogli da planiraju svoja putovanja. Pored ovog godišnjeg kalendara, Neidel “Haunts” Crisan, direktor eSport ogranka u Capcom USA, je najavio promene u sistemu bodovanja na turnirima koji potpadaju pod ovu seriju.

Naime, tokom CPT 2016 često se dešavalo da igrač koji ima već obezbeđen prolaz na Capcom Cup ponovo osvoji Premier turnir, sto bi dodatno komplikovalo stvari u rasporedu mest za finalni kup na kraju godine. Takođe, zbog ovog garantovanog mesta, Premier događaji su značajno više bili posećeni nego turniri gde su se osvajali samo CPT poeni.

Očekuje se da ove godine pobeda na Premier CPT turniru ne donosi automatsko mesto na Capcom Cup 2017 ali to ostaje na Capcomu da potvrdi.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: