Dota 2 – stigao 2018 Battle Pass, šta sve donosi?

Omiljeno doba godine Dota 2 igrača, pored samog The Internationala, je i otkrivanje Battle Passa i njegovog uzbudljivog sadržaja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 09.05.2018.

15:19

Dota 2 – stigao 2018 Battle Pass, šta sve donosi?

Izvor: Klan RUR

Battle Pass je sistem ingejm dobara gde igrači kupuju različite levele, tako odključavajući raznorazne stvarčice za sebe u igri, i tim parama, odnosno sa 25% tih para, pomažu ukupni nagradni fond za najveći Dota 2 turnir godine – The International, koji će se ove godine održati u Vankuveru.

Šta je najzabavije? Tu je The Underhollow, novi PvPvE mod, gde se timovi od po tri igrača bore u pećinama kod Roshana, u borbi da pronađu – sir! I to najređi sir na svetu, Roshefort.

U pećini nas očekuju razna čudesa i čudovišta, a pećina se polako smanjuje kako vreme odmiče. Čini nam se da sve ovo zapravo podseća na Dota 2 Battle Royal, zar ne?

Tu je i novi Mutation mod, nešto slično kao što recimo StarCraft 2 ima u co-opu, svake nedelje će u Mutation mod biti dodavani razni novi parametri koji će “običnu” partiju pretvoriti u nešto drugačije. Recimo globalni Rupture događaji ili mogućnost da oživljavate vaše saigrače, a ti su samo dve od brojnih mogućnosti.

Ono što je posebno uzbudljivo za kompetitivne igrače, stiže role-based matchmaking sistem. Pre nego što uopšte uđete u partiju, izaberite vaš Lane/Poziciju – Safe, Mid, Offlane, or Support.

Stižu i Sprejevi, ukoliko igrate Heroes of the Storm, poznat vam je koncept sprejeva u MOBA igri i kako oni fukcionišu. Iznervirajte protivnika kao nikada pre i “obeležite” teritoriju kada ubijete protivnika.

Tu su još i timski izazovi, Creepovi u temi pećina, “napojnice” koje možete davati igračima tokom partija kao nagrade…

Tu je naravno još i puno toga drugog, a sve o tome možete saznati na zvaničnoj stranici, koju možete naći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: