Esports B92.net

Katowice konačno dobile Dota 2 turnir

Dota 2 Major turnir stiže u dobro poznati Poljski esports centar.

SyS KlanRUR
Podeli

Još od objave Dota Pro Circuit sistema ove godine, znamo da je ESL pripremio barem četiri velika Dota 2 događaja ove godine i oko 5 miliona $ za nagradne fondove. Na listi su bila vidljiva čak tri Major turnira u organizaciji ESL, i dok smo znali da je prvi u nizu ESL Hamburg koji počinje za nekoliko dana, danas saznajemo da jedna od najupečatljivijih lokacija koja ugošćava ESL-ove turnire, Katowice, dobija Dota 2 Major turnir.

20. februara u Poljskom gradu će početi ESL One Katowice, Dota 2 Major turnir, dok će odmah za njim uslediti dobro poznati IEM Katowice. Na ovaj način ćemo prvi put gledati neku ozbiljnu Dotu u Poljskoj, a najvećim fanovima bi blizina i spoj ovih esports događaja mogla da olakša planiranje putovanja, sa obzirom da su Katowice relativno blizu i nas.

Turnir će se održati u dobro nam poznatoj Spodek Areni, 1 000 000 nagradnog fonda, 1500 kvalifikacionih poena i 16 ekipa (nešto što ESL očigledno razume da nedostaje njihovom Major turniru u Hamburgu). Katowice, spremite se za novi nivo jer stiže Dota 2.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu