Esports B92.net

OG pribavio jednog od najboljih svetskih igrača

Mnogi su očekivali saradnju sjajnog tima i sjajnog igrača, a sada je sve i potvrđeno!

SyS KlanRUR
Podeli

Ono što smo i očekivali, konačno se i dešava – OG je odustao od neproverenih igrača, i iskoristio je svoj status da dovede jednog od najboljih svetskih pojedinaca trenutno – Resolut1ona.

Mladi ukrajinski igrač je iskusan na najvećoj svetskoj sceni, i kvalitet je dokazao kroz više timova, tako da OG zna šta “kupuje”. Posebno dobar period za Romana Faminoka je bio TI7 kada je kao superzvezda odveo Team Empire u Top8. Iako je tada igrao #1, daleko je iskusniji na midlejnu, a uz pomoć s4 sigurno neće imati problema da se snađe u novom okruženju.

Iako je to mnogima pre početka TI7 delovalo nemoguće, ovim potezom se OG pojačao i biće sigurno jedan od najjačih planetarnih timova i u sledećoj sezoni, a pretendovaće i na titulu prvog ovogodišnjeg Major turnira.

Čitavu objavu možete pogledati OVDE.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu