RTZ razbio ostale severnoameričke Dota 2 igrače

Američka inhouse Dota 2 liga je skoro gotova, a RTZ je nedodirljiv na vrhu tabele.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 01.09.2017.

17:51

RTZ razbio ostale severnoameričke Dota 2 igrače

Trenutno zatišje na Dota 2 sceni usled pauze posle The Internationala, transfer perioda i manjka velikih turnira, igrači sa sigurnom pozicijom u svojim timovima koriste na najrazličitije načine. Dok neki od njih uživaju u odmoru, ili sa porodicama, Artur “Arteezy” Babajev farmuje poene u FPL ligi.

Liga je sama po sebi samo zatvoreno i najelitnije takmičenje te vrste na području Severne Amerike koje je aktivno u ovom trenutku, a ulaz je dozvoljen samo igračima sa preko 8000 MMR ili onima za koje može da garantuje neko sa veoma dobrom reputacijom. Neki iskusniji igrači su ovaj koncept videli više puta, specifično na Gareni je više ovakvih liga bilo manje ili više uspešno. Ova liga se održava na FaceIT platformi, a sada je dobila i svoju evropsku verziju.

Dok su razlike u zarađenim poenima uglavnom male, RTZ je odmakao svima skoro 40 poena, što je u ovom trenutku praktično nedostižno bilo kome drugom. Tabelu pogledajte ispod:
Pored impresivnog procenta pobeda i zarađenih poena, ono što je upadljivo je i da je RTZ odigrao daleko, daleko najviše mečeva. Očigledno je da je naš Arturo i dalje gladan dokazivanja, i iako smo svi znali i pre početka ove lige da je najbolji pojedinac na tlu Severne Amerike, drago nam je da je uspeo da se dokaže.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: