Esports B92.net

Naš igrač pronašao novi tim: CIS transferi skoro okončani

LeBronDota je posle kratkog probnog perioda postao član nove postave Double Dimension tima, dok je fng objavio pojačanja Team Spirita.

SyS KlanRUR
Podeli

Iz CIS regiona nam stižu vesti da su još dve ekipe upotpunile svoje sastave tokom transfer perioda.

Team Spirit

Momak koji je upotpunio redove Na’Vi-ja na kratko, Biver, i pubstar iLTW su novi članovi ekipe Team Spirit. Oni će zameniti Vanskora i bzz na pozicijama #1 i #5, a da li je ovo pojačanje ili je u međuvremenu ekipa oslabljena, ostaje da se vidi. Team Spirit je bio solidan takmac na CIS sceni tokom kvalifikacija za TI7 ali je Team Empire bio poslednja prepreka koju Zmajevi nisu mogli zaobići. Trenutnu postavu čine:

  1. iLTW
  2. Iceberg
  3. DkPhobos
  4. fng-
  5. Biver


Double Dimension

Naš igrač LeBron, koji već duže nastupa u CIS regionu, nedavno je počeo da igra kao zamena u timu Double Dimension, u nižim rangovima evropskih takmičenja. Očigledno je da je ovo bila dobra ulaznica u prvu postavu, pa će on i bivši saigrač “gh” iz dana pre Liquida, “Rajjix” popuniti redove solidnog ruskog tima. Postavu Double Dimensiona sada čine:
  1. Rajjix
  2. UnderShock
  3. Flow
  4. LeBronDota
  5. NoFear


Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu