Naš igrač pronašao novi tim: CIS transferi skoro okončani

LeBronDota je posle kratkog probnog perioda postao član nove postave Double Dimension tima, dok je fng objavio pojačanja Team Spirita.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 01.09.2017.

17:47

Naš igrač pronašao novi tim: CIS transferi skoro okončani

Iz CIS regiona nam stižu vesti da su još dve ekipe upotpunile svoje sastave tokom transfer perioda.

Team Spirit

Momak koji je upotpunio redove Na’Vi-ja na kratko, Biver, i pubstar iLTW su novi članovi ekipe Team Spirit. Oni će zameniti Vanskora i bzz na pozicijama #1 i #5, a da li je ovo pojačanje ili je u međuvremenu ekipa oslabljena, ostaje da se vidi. Team Spirit je bio solidan takmac na CIS sceni tokom kvalifikacija za TI7 ali je Team Empire bio poslednja prepreka koju Zmajevi nisu mogli zaobići. Trenutnu postavu čine:
  1. iLTW
  2. Iceberg
  3. DkPhobos
  4. fng-
  5. Biver


Double Dimension

Naš igrač LeBron, koji već duže nastupa u CIS regionu, nedavno je počeo da igra kao zamena u timu Double Dimension, u nižim rangovima evropskih takmičenja. Očigledno je da je ovo bila dobra ulaznica u prvu postavu, pa će on i bivši saigrač “gh” iz dana pre Liquida, “Rajjix” popuniti redove solidnog ruskog tima. Postavu Double Dimensiona sada čine:
  1. Rajjix
  2. UnderShock
  3. Flow
  4. LeBronDota
  5. NoFear


Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: