Esports B92.net

w33 postao support igrač, Saksa kapiten

Novi hit sastav nas je obradovao ovog jutra. Najneočekivaniji skup igrača će činiti novi tim u kojem ćemo imati priliku da gledamo zvezde poput w33, Saksa i CanceL^^.

SYS KLANRUR
Podeli
Foto: W33
Foto: W33

Tim će igrati u postavci:

  1. Timado
  2. canceL^^
  3. KheZu
  4. w33
  5. Saksa


Zaista je teško odlučiti šta nam je zanimljivije, da li rotacija mladog SA talenta Timadoa koji je nedavno napustio Infamous na poziciju kerija, ili konačno profesionalni tim za čudnjikavog canceL-a, rotacija w33 na supporta ili Saksa na poziciji kapitena. Kapitenska pozicija će pogotovo biti izazovna znajući da canceL ima ogromnih problema sa samopouzdanjem, da je Timado mlad i neiskusan a w33 emotivan i podložan tiltovanju. Saksa je zaista zreo igrač i jedva čekamo da vidimo kako će se izboriti sa ovim izazovom.

Timu ne fali individualnog kvaliteta, samo preostaje da vidimo da li će ovi svojeglavi igrači pronaći hemiju potrebnu za rezultate na sve izazovnijoj Dota 2 sceni. Nepoznatno je i na kojoj sceni će se tim takmičiti ali očekujemo da to bude Evropa ili NA.

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu