Esports B92.net

SG Esports ostao bez Dota 2 tima

Brazilska organizacija čiji Dota 2 tim je utabao stazu svim južnoameričkim timovima na Valve takmičenjima tokom Kijev mejdžora se oprostila od igrača iz tog sastava. Tim su činili 4dr, kingrd, Hfnk3, c4t i Tavo.

SYS KLANRUR
Podeli
Foto: SG esports
Foto: SG esports

U objavi na Facebook-u SG Esports se zahvalio igračima na saradnji i poželeo im sreću u budućnosti, objaviviši da su se sporazumno razišli. Nije poznato gde će igrači ubuduće nastupati i da li će ostati zajedno u timu.

Znajući koliko je turbulentna južnoamerička scena, pitanje je da li će ova organizacija pronaći tim kvalitetan dovoljno da zameni ove igrače, koji su zasigurno pioniri koji su olakšali izlazak na svetsku scenu mnogima drugima, specifično Infamous-u, ali ubuduće i drugima SA ekipama.

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu