Esports B92.net

Leviathan ponovo ima Dota 2 ekipu

Ekipa koja je poznata malo iskusnijim fanovima Dote, pogotovo severnoameričke, ponovo ima tim. Endrju Dženkins, jedno od glavnih trenerskih lica sa više sajtova za treniranje Dote je objavio da ponovo aktivno igra sa još nekoliko pub zvezda iz Severne Amerike.

SYS KLANRUR
Podeli
Foto: Team Leviathan
Foto: Team Leviathan

Zanimljivo je i da nekima zanimljivi, nekima omraženi BananaSlamJamma ponovo igra Dotu profesionalno, pa će postavu činiti:

  1. BSJ
  2. Noblewingz
  3. Jenkins
  4. Newsham
  5. Slayer


Posle pada forme CompLexity, raspada Planet Odd i Team NP, severnoamerička scena je apsolutno prazna i ovaj vakum moći bi mogao biti popunjen timovima poput ovog Leviathan sastava, kojima fali kvalitet da budu najbolji ali uvek mogu da ukradu višak slotova koji NA scena dobija, u poređenju sa njenim pravim kvalitetom.

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu