Timado napustio Infamous

Gde će mladi talentovani južnoamerikanac sada?

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 18.08.2017.

12:08

Timado napustio Infamous

Mladi peruanski igrač je napustio tim sa kojim je nastupio na The International. Oni su imali solidan niz u grupi u odnosu na ono što smo očekivali, ali neosporiva okosnica tima je bio upravo mladi talentovani Timado. Iako su se plasirali od 12-16 mesta i osvojili nešto više od 120 000$, Timado je deifitinvno za klasu perspektivniji od ostalih igrača. Još uvek nije objavljeno gde će on nastaviti karijeru ali je već imao isustva u severnoameričkoj Doti. Šuška se i o nekom od većih evropskih timova koji bi preuzeo ovog klinca.

Podsećamo, nedavno je Timado u intervjuu izjavio da se ostatak tima odricao plata u korist njega u periodu pre The Internationala.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: