Poznati učesnici AllStar duela na The International

Revijalni meč (REVIJALNI ZA 100 000$) koji će se održati tokom predstojećeg TI u Sijetlu je dobio i svoje aktere. Kroz glasove publike dobili smo deset najpopularnijih igrača koji će zabaviti publiku.

Izvor: miloš španoviæ klan rur

Utorak, 01.08.2017.

22:33

Poznati učesnici AllStar duela na The International

Tu su neki dobro poznati likovi, ali malo oči bode nedostatak kineskih igrača i prisustvo iG.BoBoKa u meču. Ne bismo da izdvajamo nikoga, ali ovaj igrač je pre svega prekratko u žiži javnosti za ovakav nastup. Ipak, publika je glasala, a publika je očigledno previše eurocentrična, jer Dotu ipak igra više od 5 miliona kineskih igrača. Postavlja se pitanje kako je čitavo glasanje bilo propraćeno u kineskoj verziji kompendijuma.

Interesantno je da vidimo i po 2 igrača iz 4 tima, Kuroky i Miracle- predstavljaju Team Liquid, s4 i n0tail OG, Suma1l i UNiVeRsE EG dok su ispred Virtus.Pro tu RAMZES666 i Solo. Uz njih su tu i Newbee.KaKa i pomenuti iG.BoBoKa.

Meč se igra na kraju takmičarskog dana 10. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: