Cloud9 dobio drugu šansu sa svojom legendarnom Dota postavom

Cloud 9 potpisao Team NP.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 21.07.2017.

14:03

Cloud9 dobio drugu šansu sa svojom legendarnom Dota postavom

Šala, šala, pa realnost. Dota 2 fanovi se sećaju legendarne postave Cloud9 koja im je sigurno slomila srce više nego jednom, i njene delimično reinkarnirane postave Team NP, gde samo Bone7 nedostaje da budu kompletni. Svi smo se šalili kako je to opet C9 i uživali u takvim pošalicama, a organizacija je zaista potpisala ugovor sa Team NP i preuzela ih, ovog jutra. Da se i jedni i drugi dobro sećaju zlatnih dana govori i ova saradnja, C9 dobija pouzdano popularnu ekipu sa nastupom na The Internationalu, a Team NP igrači dobijaju organizaciju koju znaju po dobrom.

Samo je MSS novi kolač u čitavoj toj priči, a nedostaje očekivano Bone7. Javna stranica organizacije C9 je već osvežena i možete je pogledati OVDE a samo dan pre svega ovoga, “nemanjau5” nam je fantastično opisao Team NP, ups, pardon, Cloud9 – tekst je i dalje dobar, samo zamenite “exClown9” sa “Cloud9” i garantujemo uživanje u čitanju – TI7 – RUR predstavlja: Cloud 9!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: