Mars Dota Liga je počela - OG u problemu

Jedna od poslednjih provera pred The International 2017 je počela, turnir je u svojoj fazi koja testira trenutnu formu ekipa, a jedini predstavnici Evrope i Azije su već ukrstili koplja.

Izvor: SyS KlanRUR

Sreda, 05.07.2017.

09:52

Mars Dota Liga je počela - OG u problemu

Jedna od poslednjih provera pred The International 2017, Mars Dota Liga, je počela. U Vuhanu, Kina, sastaće se četiri pozvane ekipe i četiri kvalifikanta iz Kine i SEA regiona. Jedini timovi koji nisu kineski su OG, EG i Clutch Gamers, i u sledeća četiri dana će probati da brane čast “ostatka sveta”, ali i osvoje komad nagradnog fonda koji iznosi 250 000$.

Kinu sa druge strane predstavljaju iG, Newbee, oba LGD tima (LGD, LGD.FY) i Vici Gaming.

Turnir je zasnovan na dve faze, round-robin koja će odlučiti ekipa u piramidalnoj double-elimination fazi koja nam predstoji.

Prvi dan nagoveštava da se OG još uvek nije snašao sa novim pečevima koji su naizgled nerfovali samo njih (daleko od istine ali opšti utisak, OG je dokazao da je nekim herojima bio potreban balans peč), tako da ekipa koja je jedan od neizostavnih favorita za osvajanje TI za sada ima 0:2 na MDL.

Na drugoj strani LGD i EG imaju dobar start i sa 2:0 sede na vrhu tabele. Ovo naravno ništa ne pokazuje još uvek, ali već u sledeća četiri dana ćemo imati priliku da saznamo ko je trenutno najbolji i spreman najviše da uloži i pokaže od svojih taktika pre TI7.

Do tada, pogledajte detalje iz sudara EG i OG. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: