Summit 7 spreman za početak

Timovi koji učestvuju na Summit 7, fantastičnom i casual turiniru u organizaciji Beyond The Summit, su već pristigli u Los Anđeles i smestili se u luksuzni objekt gde će se turnir održati.

Izvor: SyS KlanRUR

Utorak, 13.06.2017.

16:37

Summit 7 spreman za početak

Turnir počinje već sutra, 14.06. i trajaće do 18.06. a osam učestvujućih timova će se boriti za nagradu od 100 000$.

Sada su poznati i parovi koji će se susresti, a format turnira je double elimination Bo3 sistem koji garantuje dobru zabavu za publiku i fer šanse za učesnike.

Bez ikakve sumnje, svi parovi su jako zanimljivi i nose dozu neizvesnosti, jer u teoriji svako može svakog da savlada jer Summit turniri nisu uobičajeni LAN koji nosi dozu stresa. Iz šale se svi obraćaju ovom Summitu kao CIS turniru jer su čak tri od osam učestvujućih ekipa iz ovog regiona, a trenutni šampioni Virtus.Pro opet važe za favorite za osvajanje titule.

Već sutra ćemo dobiti prvog finalistu jer gornji deo bracketa igra i polufinalni meč, a sve mečeve ćete moći pratiti od 19h po našem vremenu na Twitch.tv kanalu BTS.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: