Team Liquid odbranio EPICENTER titulu

Posle sedam dana turnira u Moskvi, Team Liquid je uspeo da odbrani titulu šampiona iz 2016 godine. Iako su svi na početku turnira znali da Liquid POTENCIJALNO može da uradi ovako nešto, gotovo da niko nije u to verovao. U finalu su savladali ekipu Evil Geniuses 3:1 i 250 000$ namenjenih pobedniku ovog turnira.

Izvor: SyS KlanRUR

Ponedeljak, 12.06.2017.

11:01

Team Liquid odbranio EPICENTER titulu

Team Liquid je posle više nego upitne grupne faze gde su izgubili od Team Secret i LGD.FY, u nastavku takmičenja i plej-ofu savladao Virtus:Pro sa 2:1, LGD.FY sa 2:0 i u finalu Evil Geniuses 3:1.

Da li je ovo najava dobre forme momaka u svetlo plavom pred TI7 ostaje da se vidi, ali definitivno je da je u nekim trenucima igra Liquida delovala nestvarno sa obzirom na neka njihova ranija izdanja. Evil Geniuses koji je bio dominantan tim tokom čitavog turnira sa skorom 10:1 u partijama pre finala, je odmah u prvom meču protiv Team Liquid bio ponižen, skor je bio 24:1 a partija je trajala moćnih 17 minuta. Odmah u sledećem meču EG se donekle osvetio pa je bilo 30:8 i izjednačenje. Posle ovog trenutka sjaja, Liquid je brzo ugasio EG sa još dva stompa sa sve farmanjem ubistava na fontani, tako da je jasno ko je šampion EPICENTER-a. Kvalitet Dota 2 tokom turnira je varirao, ali nema reči da su mečevi bilo atraktivni. Kad smo kod atrakcija, treba spomenuti i revijalni meč ruskog i engleskog kasterskog tima u kom je engleski kasterski tim dominantno pobedio, ali verovatno samo zato što su previše ozbiljno shvatili ovakav susret – a i ruski kasterski tim verovatno već ima balalajke :) Zaključak turnira jeste da smo videli Liquid koji posle dugo vremena osvaja veliki turnir ali i pokazuje kako izgleda kada ova ekipa igra na nivou u rangu svog potencijala, videli smo EG koji blista ali ima i probleme sa izborom heroja i metom, a videli smo i neke dobre igre Team Secret i LGD.FY.

Sledeća Dota 2 destinacija – The Summit 7, Los Anđeles, već za dva dana, a onda nam je i The International blizu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: