Virtus.Pro je prvi finalista Kiev Majora

Virtus.Pro očekuje pobednika meča Evil Geniuses i OG u finalu, dok Invictus Gaming odlazi kući sa 250 000$.

Izvor: KlanRUR

Nedelja, 30.04.2017.

12:27

Virtus.Pro je prvi finalista Kiev Majora

Ona dobra stara Dota 2 mudrost da su CIS timovi chinese slayers izgleda još uvek važi. Nekada Na’Vi, zatim Vega, pa Virtus.Pro, pa Empire, skoro sve velike CIS ekipe su uzimale meru kineskim timovima bez velikog napora. Da li je to stvar mentaliteta, pristupa igri ili stragetije, ne znamo, ali znamo da je Virtus.Pro preko zgaženih barjaka kineskih i SEA timova ušao u finale na “domaćem terenu”.

Da li je sve pitanje upravo tog “domaćeg terena” i emotivne publike koja navija zaista samo za Virtus.Pro a ostale mečeve samo posmatra, ne znamo, ali Virtus.Pro je do sada savladao četiri kineska tima i dva SEA tima. Kada je pao iG.Vitality, ili VG.J, to je bilo donekle očekivano zbog razloga u kvalitetu. Sada je pao iG koji je strah i trepet već nekoliko meseci i smatran je za definitivno jednog od najvećih favorita za osvajanje turnira.

U prvom meču smo videli ogroman ali neuobičajen kombo za timsku borbu VP koji je apsolutno kontrirao svemu što je iG ispikovao. BurNing je bio izuzetno nafarman ali bez pravih prilika da taj novac i upotrebi. Druga partija je počela sa VP pikovima koji su izgledali kao da su oni u stvari iG. Magnus i Juggernaut su provereni kombo koji kineska ekipa obožava ali ovaj put nisu znali kako da mu kontriraju. Kako god su se borbe odvijale izgledalo je da iG ne može da pobije sve protivničke heroje, a kao ekstremno loš izbor se pokazao Sven, koji je još od 7.00 promena loš izbor za kerija u većini situacija. Kako će Virtus.Pro igrati u finalu protiv ekipe koja nije iz Azije ostaje da se vidi. U finalu čekaju pobednika meča Evil Geniuses i OG, a finale počinje oko 17h. Podsećamo da je EG uz malo poteškoća pobedio SG e-sports 2:1.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: