Tekken 7: Prikazano je prvih 12 minuta Story Modea

Izvor: KlanRUR

Petak, 28.04.2017.

10:49

Tekken 7: Prikazano je prvih 12 minuta Story Modea

Gamespot je na svom Youtube kanalu objavio dvanaesto minutni snimak sa dosada neviđenim detaljima vezanih za priču Tekkena 7 i sada konačno znamo više po tom pitanju. Zna se da će glavna priča imati 17 poglavlja zajedno sa prologom i epilogom kao i da će težina moći da se podešava u skladu sa željom igrača.

Da ne odajemo previše, priču o Mišimama dobijamo iz ugla reportera/istražitelja (nismo potpuno sigurni) i kroz njega se uvode i ostali likovi u priču. Sama priča je predstavljena kombinacijom crteža i isečaka iz same igre, za razliku od Street Fightera V i NRS igara, ali iz priloženog ne izgleda kao da je odrađeno na brzinu već da je dobro uklopljeno.

Što se samog gejmpleja tiče, prisutne su quick time sekvence, a neke momente morate sami inicirati pritiskom tastera. Pored klasične borbe sa drugim likovima i “podanicima”, postoje i izvesna iznenađenja koja nismo očekivali i ako odgledate snimak znaćete o čemu govorim.

Za sada Story Mode izgleda jako obećavajuće, ali kako će to sve izgledati znaćemo 2. juna, a da biste stekli prvi utisak, pogledajte snimak i sami. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: