Team NP menja postavu!

Najverovatnije usled neuspeha u kvalifikacijama za Kijev Major i na DAC2017, kapiten tima EternalEnvy je odlučio da odstrani dva igrača.

Izvor: KlanRUR

Petak, 07.04.2017.

11:39

Team NP menja postavu!

U videu koji je jutros objavio sada bivši igrač Team NP – Theeban “1437” (Rose) Siva saznajemo da je došlo do raskola u timu i da je po završetku DAC2017 Jacky “EternalEnvy” Mao izbacio njega i Avery “SVG” Silvermana iz tima. On takođe navodi da razlaz nije bio prijatan i miroljubiv, što nas ne čudi sa obzirom da je reputacija EternalEnvija zasnovana baš na ovakvim svađama.

Team NP je tokom DAC2017 igrao 5-6 u partijama, to jest završio je grupu sa 1 pobedom, 3 remija, 1 porazom i u lower bracketu je ispao od tima VG.J sa 0-1. Ovo ih je stavilo u raspodelu poslednja četiri mesta u timu, a da li Envy krivi baš SVG i Rose za ovo ostaje da se vidi.

Ovim potezom je Team NP ostao bez čitave linije podrške, a da li je krivica bila baš na ovim igračima ostaje da se vidi kada team NP predstavi zamene. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: