Počeo je DAC 2017

Izvor: KlanRUR

Ponedeljak, 27.03.2017.

11:49

Počeo je DAC 2017

Dota Asia Championship se vratio ove godine, u formatu sa četiri pozvane ekipe i 8 kvalifikovanih, gde je 6 slotova unapred predodređeno za Kinu i 6 za “ostatak” sveta. Jutros je počela borba za oko 575 000$ što je zaista pozamašna suma novca ali i daleko manje od originalnog DAC2015 nagradnog fonda.

To ne znači da ćemo videti ništa slabiju Dotu, tu je naravno i mnogo igrača koji su igrali na DAC 2015, među njima naravno i Sumail koji je na scenu zaista i zakoračio tokom tog turnira. Danas imamo priliku da vidimo koliko je on odrastao, njegov EG trenutno igra protiv Team NP i pokušava da izjednači 0:1 zaostatak u pobedama.

IG sa BurNingom je počeo nastup na turniru sa velikih 2:0 protiv Team Liquid, Newbee je savladao IG.Vitality, dok je OG uzeo 3 boda protiv Wings Gaming.

Ostatak mečeva ispratite na PGL twitch kanalu.
Iznad je današnji pregled mečeva, oduzmite 6 časova da biste znali satnice po našem vremenu.

DAC 2015 je imao 1na1 takmičenje pa je i ove godine publika imala priliku da glasa za svoje ljubimce koje želi da vidi u okršajima na midlejnu, a ispod je piramida njihovih mečeva.
Odigraće se i All-Star meč između Kine i ostatka sveta a ispod vidite kojih pet igrača su navijači izglasali za pojavljivanje na ovom revijalnom nastupu:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: