PENTA Sports kupio Ad Finem organizaciju

Izvor: KlanRUR

Četvrtak, 23.03.2017.

10:11

PENTA Sports kupio Ad Finem organizaciju

Ne tim sastavljen od momaka iz Grčke koji je kvalifikovan na Kijev Major već upravo njihovu bivšu organizaciju Ad Finem. Očigledno je da nemačka organizacija koja postoji već nekoliko godina smatra da Grci znaju kako da izgrade Dota tim pa je samim tim bila i spremna da kupi to znanje.

PENTA Sports je uputio i javno saopštenje u kom se navodi da planiraju da podignu kvalitet svog Dota 2 tima i da žele dobrodošlicu upravi tima Ad Finem kao i da prepoznaju šta su ovi momci uradili u samom Ad Finem-u. Naglasili su da će oni obezbediti uslove a članovi Ad Finem znanje i da se nadaju da će Dota 2 postava da parira kvalitetom njihovom CS:GO timu.

Sam tim je u stvari tim “Going In” koji je učestvovao u otvorenim kvalifikacijama u Evropi za Kijev Major, a dogurali su do samog finala istih i izgubili od ProDotaGaming, a u drugoj rundi su dogurali do 16 najboljih. U PENTA Sportsu veruju da ova postava uz dovoljno pomoći može daleko bolje i više od samo otvorenih kvalifikacija, pa nameravaju da im obezbede sve uslove.

Tim čine:
  • Mathis “Jabbz” Friesel
  • Jamal “Blazemon” Sohail
  • Dino “dnz” Šavuk
  • Max “Mikey” Barko
  • Oliver “Skiter” Lepko


Od ovih momaka verovatno prepoznajete neke iz pubova, dnz je igrao u bivšem domaćem lvlUP dok je Jabbz igrao u evropskim T4 timovima.

Zanimljivo je da su odmah po prekidu ugovora između Ad Finem i njihovog bivšeg tima krenule glasine da upravo tim, a ne organizaciju preuzima PENTA Sports, što su igrači demantovali, ali očigledno je nešto postojalo već tada od sve te priče, i rasplet vidimo sada.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: