Moskovski spektakl EPICENTER ponovo ovog leta!

Izvor: KlanRUR

Sreda, 22.03.2017.

10:33

Moskovski spektakl EPICENTER ponovo ovog leta!

Turnir koji je svojevrsni pandan Major turnirima u organizaciji Valvea, iako ne može da parira istima po nagradnom fondu, sigurno je prošle godine uzdrmao Dota 2 scenu, i po kvalitetu bio u samom vrhu turnira. Sa jednom od najlepših bina koje je Dota 2 scena ikada videla, mnogo pompe i verovatno najboljim igrama koje je Team Liquid pružio u tadašnjem sastavu, ostao je upamćen samo po dobrom.

Ove godine, EPICENTER se vraća u malo kasnijem terminu, sa nagradnim fondom od 500 000$, i imaće grupnu fazu između 4-7. juna, dok će se playoff održati u VTB Ledenoj Palati između 9-11. juna.

Čitav turnir će propratiti i cosplay takmičenje sa zasebnim nagradnim fondom a znajući koliko je CIS region strastven prema Dota 2 očekujemo sjajno takmičenje.

Čitavu objavu EPICENTER turnira pogledajte ovde a ispod možete pogledati ceremoniju otvaranja od prošle godine (vredno gledanja): Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: