Esports B92.net

Kakva je budućnost Monkey Kinga u kompetitivnoj Dota 2?

SYS KlanRUR Izvor:
Podeli

Prošlo je nešto više od tri meseca od kako nas je Dota 2 upoznala sa njihovom interpretacijom Sun Wukonga, majmuna neverovatnih sposobnosti iz kineske mitologije. U njegovom izvornom obliku, on je opisan kao neko ko je sposoban da skoči preko pola sveta, poseduje neverovatnu snagu, može da se pretvori u ogroman broj životinja i objekata (osim repa koji ga izdaje) i od svojih dlaka može da kreira mnoštvo svojih iluzija. Dota 2 je ostala veoma verna njegovom mitološkom opisu, dajući mu sve ove sposobnosti u samoj igri, pa tako Monkey King ispoljava svoju ogromnu snagu kroz udarce i Jingu Mastery, skače po krošnjama drveća imajući poprilično dugačak dohvat, a njegov ultimate je savršeno kopirano stvaranje iluzija sebe kao iz mitologije. Ipak, da li je Valve pokazao zasluženi respekt Wukongu i da li je stvorio dovoljno dobrog heroja? Da li Wukong mora imati overpowered damage da bi ostao igran i u meti?

O ovim pitanjima govori RUR SyS i o njima možete čitati više na KlanRUR-u.

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Kina silovito, ostatak sveta se nije snašao

Sinoć smo imali priliku da posmatramo totalnu dominaciju kineskih timova u gornjem delu plejof piramide na The International. Invictus Gaming i Newbee su precizno i isplanirano rasturili igru Team Liquida i Evil Geniuses, i susrešće se u winner’s bracket polufinalu.

Dota 2 utorak 8.08. 15:35 Komentara: 3

Kineski LGD mora pasti!

Razlika na The International Dota 2 takmičenju između plasmana u gornjih 4 ili donjih 4 u grupi je minimum 235 000 dolara obezbeđenih kroz sigurnu poziciju u plejofu – nije ni čudo što su ekipe vodile krvavu borbu proteklih četiri dana.

Dota 2 nedelja 6.08. 04:06 Komentara: 4

Srbi eliminisani sa najvećeg svetskog esports takmičenja

HellRaisers za koji nastupaju naša dva igrača, Milan “MiLAN” Kozomara i Uroš “Swiftending” Galić je eliminisan sa The International takmičenja u Sijetlu koje se nagradnim fondom približava cifri od 24 miliona dolara. Nakon četiri dana takmičenja i slabih igara ovog tima, opraštaju se od turnira već posle prve faze takmičenja, to jest nastupa u grupama.

Dota 2 subota 5.08. 22:37 Komentara: 35
strana 1 od 24 idi na stranu