Esports B92.net

Kakva je budućnost Monkey Kinga u kompetitivnoj Dota 2?

SYS KlanRUR Izvor:
Podeli

Prošlo je nešto više od tri meseca od kako nas je Dota 2 upoznala sa njihovom interpretacijom Sun Wukonga, majmuna neverovatnih sposobnosti iz kineske mitologije. U njegovom izvornom obliku, on je opisan kao neko ko je sposoban da skoči preko pola sveta, poseduje neverovatnu snagu, može da se pretvori u ogroman broj životinja i objekata (osim repa koji ga izdaje) i od svojih dlaka može da kreira mnoštvo svojih iluzija. Dota 2 je ostala veoma verna njegovom mitološkom opisu, dajući mu sve ove sposobnosti u samoj igri, pa tako Monkey King ispoljava svoju ogromnu snagu kroz udarce i Jingu Mastery, skače po krošnjama drveća imajući poprilično dugačak dohvat, a njegov ultimate je savršeno kopirano stvaranje iluzija sebe kao iz mitologije. Ipak, da li je Valve pokazao zasluženi respekt Wukongu i da li je stvorio dovoljno dobrog heroja? Da li Wukong mora imati overpowered damage da bi ostao igran i u meti?

O ovim pitanjima govori RUR SyS i o njima možete čitati više na KlanRUR-u.

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Galaxy Battles odložen zbog tajfuna

Kineski turnir Galaxy Battles u organizaciji kineskog Nacionalnog Esports udruženja koji je trebao da se odvija paralelno sa Summit 7, je u problemu sa početkom turnira zbog loših vremenskih uslova.

Dota 2 sreda 14.06. 13:37 Komentara: 0

Summit 7 spreman za početak

Timovi koji učestvuju na Summit 7, fantastičnom i casual turiniru u organizaciji Beyond The Summit, su već pristigli u Los Anđeles i smestili se u luksuzni objekt gde će se turnir održati.

Dota 2 utorak 13.06. 16:37 Komentara: 4

Elements Pro Gaming pati zbog raspada tima

Iako ni pre odlaska Swiftendinga i Pingvinčeka EPG nije pružao sjajne partije, što se verovatno i nalazi kao glavni razlog iza raspada ekipe, u današnjim mečevima evropskih kvalifikacija za Galaxy Battles situacija izgleda još gore za ovu postavu.

Dota 2 četvrtak 1.06. 16:48 Komentara: 0

Dota 2: I Ehome u sukobu sa ACE

Kineska Dota drama se nastavlja. Pojavljuju se izvori i tekstovi koji brane ovo kinesko udruženje, pojavljuju se izvori koji napadaju ACE, ali ono što je za sada poznato jeste da je EHOME izbačen iz ove organizacije (i njihova druga postava EHOME.keen) zbog preuzimanja bivših igrača Team Wings.

Dota 2 četvrtak 25.05. 11:49 Komentara: 0
strana 1 od 21 idi na stranu