Esports B92.net

Mushi organizuje reformu Mineskija

KlanRUR Izvor:
Podeli

Iako Mushi nije znao šta želi da radi po napuštanju Fnatic-a ranije ove godine sada je malezijski veteran pronašao sledeću stvar koju želi da radi u eSports svetu – biće trener tima Mineski. I ne samo trener, već će biti vodeća osoba u reformiranju čitavog tima.

Nije preostalo mnogo stvari kojima se Mushi nije bavio u Dota 2 univerzumu ali kreiranje novog tima i treniranje istog je jedna od njih. I popriličan izazov rekli bismo. Naime iako Mineski nije loše igrao na Kiev Major kvalifikacijama i prošao je sve do poslednje prepreke u okviru regionalnih kvalifikacija gde je poklekao pred TNC i propustio šansu da nastupi u Kijevu, očigledno je da u organizaciji smatraju da mogu i žele više od toga.

Iz tog razloga, Mushi sa svojim ogromnim iskustvom i talentom je tu, i uz pomoć starog poznanika i starog saigrača iz Mineskija Kenchija pristupiće kreiranju nove ekipe, ali na internacionalnom nivou pošto organizacija evoluira u globalnu.

Novi roster tima ćemo saznati sledeće nedelje.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Galaxy Battles odložen zbog tajfuna

Kineski turnir Galaxy Battles u organizaciji kineskog Nacionalnog Esports udruženja koji je trebao da se odvija paralelno sa Summit 7, je u problemu sa početkom turnira zbog loših vremenskih uslova.

Dota 2 sreda 14.06. 13:37 Komentara: 0

Summit 7 spreman za početak

Timovi koji učestvuju na Summit 7, fantastičnom i casual turiniru u organizaciji Beyond The Summit, su već pristigli u Los Anđeles i smestili se u luksuzni objekt gde će se turnir održati.

Dota 2 utorak 13.06. 16:37 Komentara: 4

Elements Pro Gaming pati zbog raspada tima

Iako ni pre odlaska Swiftendinga i Pingvinčeka EPG nije pružao sjajne partije, što se verovatno i nalazi kao glavni razlog iza raspada ekipe, u današnjim mečevima evropskih kvalifikacija za Galaxy Battles situacija izgleda još gore za ovu postavu.

Dota 2 četvrtak 1.06. 16:48 Komentara: 0

Dota 2: I Ehome u sukobu sa ACE

Kineska Dota drama se nastavlja. Pojavljuju se izvori i tekstovi koji brane ovo kinesko udruženje, pojavljuju se izvori koji napadaju ACE, ali ono što je za sada poznato jeste da je EHOME izbačen iz ove organizacije (i njihova druga postava EHOME.keen) zbog preuzimanja bivših igrača Team Wings.

Dota 2 četvrtak 25.05. 11:49 Komentara: 0
strana 1 od 21 idi na stranu