Dota 2: Anži Mahačkala objavio pun sastav tima

Izvor: KlanRUR

Ponedeljak, 20.03.2017.

12:49

Dota 2: Anži Mahačkala objavio pun sastav tima

Nedavno smo objavili da je ruski fudbalski klub Anži iz Mahačkale doveo bivšeg superstara Na’vi ekipe XBOCT-a kao kapitena i osnovu buduće dota ekipe Cyber Anji a sada su popunili redove i potpisali sa svih pet igrača.

U pitanju su iLTW, yoky-, Chuvash i Misha. XBOCT je i dalje izlistan kao kapiten ekipe, a ostaje da se vidi ko će biti zadužen za pick/ban fazu mada ni tu XBOCT-u ne fali iskustva.

Ostatak postavke čine i drugi sada već veterani Dota 2 scene poput yoky-a za kog ostaje da se vidi da li će igrati svoju originalnu poziciju na offlane ili poziciju “1” na kojoj već duže insistira, a zanimljivo je da XBOCT koji je originalno igrač pozicije 1 često rotira i to veoma uspešno na oflejn. Tu su i igrači koji su dosta vremena igrali u ruskom pub stacku a kasnije timu Comanche pa ćemo videti koliko će Anži i zaista biti jak u svom sajber izdanju.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: