Kompletna lista učesnika Kijev Majora

Izvor: KlanRUR Miloš Španoviæ

Utorak, 14.03.2017.

10:34

Kompletna lista učesnika Kijev Majora

Pored direktno pozvanih timova na Kijev Major, poslednji veliki Valve event pre The International-a, danas saznajemo i ko će triumfalno izaći iz plej ofa regionalnih kvalifikacija.

Neki timovi su prešli zaista ogroman put, preko otvorenih kvalifikacija do prolaska kroz grupnu fazu regionalnih kvalifikacija, a sada je preostalo samo nekoliko ekipa u borbi za direktan prolazak na Kijev Major.

Direktno pozvani timovi su:
  • Wings
  • OG
  • Ad Finem
  • Team Liquid
  • EG
  • DC
  • Newbee
  • VG.J


A kvalifikovali su se:
  • Team Faceless
  • TNC Gaming
  • iG Vitality
  • Invictus Gaming
  • Virtus Pro
  • Team Secret
  • SG E-sports
  • Team Onyx


SEA

U jugoistočnoj Aziji, burna Dota i jaka konkurencija, nagrađeni su sa dva kvalifikaciona slota. Iako region nije imao direktno pozvanog učesnika kvalifikacija dokazali su da zaslužuju dva predstavnika na LAN finalu Kijev Majora.

Najuspešniji tim regiona, koji je tokom čitavih kvalifikacija ispustio samo dve serije je Team Faceless, a u loser’s bracket finalu je pobedio TNC u susretu sa MineskiGG, i obezbedio sebi drugi kvalifikacioni slot.

Kina

U Kini je organizacija IG znala još u winner’s finalu da jedan od njihovih timova ide na Kijev Major – IG je sreo iG Vitality, i zbog dva kvalifikaciona slota jedna od ekipa je sigurno išla dalje. To je ipak bio iG Vitality koji je posle zaostatka od 1:0 prekrenuo situaciju i pobedio. Lepo je i videti da se organizacija nije petljala u izbor ekipe koja ide dalje, nego da su im date ravnopravne šanse.

Drugo kvalifikacono mesto je ipak pripalo Invictus Gamingu pa organizacija ima dva tima na LAN završnici, u loser's finalu je pao Vici Gaming rezultatom 2:1.

CIS

Koliko su same po sebi bile jake i intenzivne CIS kvalifikacije, toliko i još više je zverski dobro igrao VP. Momci su imali nekih poteškoća ranije, ali ovaj put su zaista dominirali. Ispustili su jednu partiju protiv Na’Vi i jednu protiv Team Empire ali kada je bilo bitno dva puta su demolirali Natus Vincere za po 25 minuta i osigurali prolaz dalje.

Evropa

Team Secret je možda u grupi izgubio od Alijanse ali je pobedio 2:0 i u winner’s finalu i u velikom finalu, i dokazao da je bolji tim. Kroz regionalne kvalifikacije je Secret prošao sa impresivnih 14:1 skorom a Puppey je opet pokazao svoju genijalnost i ispikovao možda najčudniji ali i “najtruliji” pick turnira – Huskar sa IOm, Abaddonom i LC je bio zaista previše za Alijansu. SA

Južna Amerika je pokazala najbolje što ima – i njeno najbolje uopšte nije loše! Za razliku od tužnih scena iz otvorenih kvalifikacija i grupne faze, četiri najbolje južnoameričke ekipe su dale sve od sebe, i na kraju je triumfovao SG E-sports. Savladali su Not Today sa 2:1 i u Kijevu će pokušati da pokažu da u njihovom regionu zaista postoji neko ko zna da igra Dotu. NA

Ni NP, ni CoL već Onyx! NA zna i da iznenadi, i iako je region limitran brojem ekipa, izgleda da postoji i više od “dva dobra tima” u NA. NP je dominirao u grupi sa 6:0, ali kada je bilo bitno EE i drugari su izgubili i od CoL i od Team Onyx. U finalu je Team Onyx savladao CompLexity sa 2:1 pa će pored DC i EG u Kijevu NA predstavljati mason, Abed, BuLba, DuBu i DeMoN. Neko očigledno nije rekao CoL da je Abed stigao u Onyx i da je Meepo obavezan ban, jer ih je maloletni Filipinac demolirao kada su mu prepustili ovog heroja.

BuLba je ipak dokazao da ne moraš oko sebe da imaš igrače sa 9000 MMR da bi prošao kvalifikacije. Nadamo se suretu Team Liquid vs Team Onyx, iako ostaje ubeđenje da će ih Liquid demolirati, možda BulBa ima još neki trik za stare saigrače. Svi ovi timovi će se za nagradni fond od 3 000 000 $ boriti na završnici LAN turnira u Kijevu između 27. i 30. aprila.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: