Dota 2 sezona 3 Starseries na programu

Izvor: KlanRUR

Četvrtak, 23.02.2017.

09:46

Dota 2 sezona 3 Starseries na programu

Danas je startovala završnica Starseries sezone 3 u Šangaju gde će osam ekipa odmeriti snage u borbi za nagradni fond od 300 000$. U sledeća tri dana imate priliku da gledate Wings, OG, Team Liquid, Team Secret, VG.J, iG Vitality, Digital Chaos i TNC u direktnim okršajima u Bo3 formatu turnira, sa grupnom i eliminacionom fazom.

Sa obzirom na vremensku razliku, mečevi počinju veoma rano po našem vremenu ali ih možete pratiti na Twitch kanalu StarLadder(Beyond the Summit) a jutros su već završeni okršaji između OG i TNC kao i Team Secret i iG.Vitality.

OG je donekle lako izašao na kraj sa TNC sa 2:0 a Team Secret je apslutno uništio iG, momci pod vođstvom Puppeya nisu nijednom poginuli u jednom od mečeva.

U nastavku dana je OG savladao Team Secret sa 2:0 i kvalifikovao se u polufinale turnira a ostatak mečeva je na rasporedu od ranih 2 ujutro već sutra.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: