Objavljene grupe i mečevi za DAC 2017 kvalifikacije

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Ponedeljak, 23.01.2017.

12:53

Objavljene grupe i mečevi za DAC 2017 kvalifikacije
Foto: DAC

Nakon što smo saznali imena svih timova pozvanih na regionalne kvalifikacije za Dota2 Asian Championship 2017 (DAC), dobili smo i raspored po grupama. Takođe su objavljeni i prvi mečevi po grupama.

Da podsetimo, regionalne kvalifikacije počinju 3. februara i trajaće 10 dana. Svaka regija će imati 2 grupe od po 4 tima, gde će prva dva tima iz svake grupe nastavljati kvalifikacije u plej-ofu koji će se igrati po sistemu duple eliminacije na dve dobijene partije.

Na ovaj način 4 tima iz 4 regije (NA, EU, CIS i SEA) će se pridružiti Invictus Gaming, IG.Vitality, VGJ i LGD.Forever Young koji su već obezbedili učešće kroz kineske kvalifikacije.

Evil Geniuses, OG, Wings Gaming i Newbee su direktno pozvani na ovaj turnir.
Foto: Wykrhm Reddy
Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: