Poznati finalisti DotaPit sezona 5 LAN završnice

Danas imamo priliku da pogledamo rasplet i završnicu DotaPit LAN finala koje se odigrava u Splitu.

Izvor: Miloš Španoviæ klan rur

Nedelja, 22.01.2017.

16:55

Poznati finalisti DotaPit sezona 5 LAN završnice
foto: Blizzard

Prvi mečevi dana su igrani za opstanak na turniru, u Bo1 serijama izmedju Team Secreta i Invictus Gaminga, i Virtus Pro i Team Faceless, u polufinalu loser bracketa.

U prvom susretu, IG je dočekao Team Secret, obe ekipe su u usponu forme ali su se zatekle u meču za direktnu eliminaciju sa turnira. Team Secret je posle loše završnice 2016. godine pokušao da se dokaže na DotaPitu ali su im se na putu našli momci iz Invictus Gaminga koji u poslednje vreme blista na kineskoj sceni. Opet smo videli Underlorda koji je popularan pick na turniru, kao i mnogo stealth heroja, a meč je posle 40ak minuta prelomljen u korist IG, a detalje možete pogledati u videu ispod. U drugom susretu polufinala gubitničke divizije, Team Faceless je napravio još veću pometnju budući da je još jedan od timova koji je uspeo da savlada Virtus Pro koji je do pre samo mesec dana delovao nezaustavljivo. Nešto opasno ne funkcionise u ovoj CIS ekipi iako su bili daleko favorizovani u odnosu na SEA tim. Noone i drugari su posle 38 minuta izgubili od Blacka i Iceiceicea, definitivno pokazujući lošiju igru od Team Faceless koji je jako disciplinovano priveo meč kraju. Usledio je direktan susret između Team Faceless i Invictus Gaming, gde je opet pobedila SEA postava, i očigledno je da je Team Faceless podigao formu u odnosu na Boston Major. Presudila je veća pokretljivost njihovog picka, a detalje možete pogledati u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: