OG i EG sigurnom igrom napreduju na DotaPit LAN finalu

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Subota, 21.01.2017.

14:21

OG i EG sigurnom igrom napreduju na DotaPit LAN finalu
Foto: screenshot/Twitch

U prvom polufinalnom meču na DotaPit Season 5 LAN finalu koji se odigrao kasno sinoć posle mnogo kašnjenja, OG je savladao Virtus.Pro sa 2-0. Kako je rekao ODPixel, serija nije bila zabavna ako ste fan Virtus.pro tima.

Prvu rundu je OG dobio posle skoro sat vremena igre, za razliku od druge runde koju su momci u zelenom dobili u prvih 10 minuta runde uz pomoć fantastične igre Jeraxa na Earth Spirit i Flya na Vengeful Spirit heroju, koji su kompletno uništili Ramzes666 na Drow Rangeru i osigurali ogromnu prednost za svoj tim, koja je pretvorena u laganu pobedu i plasman u pobedničko finale.

Evil Geniuses je danas igrao protiv Team Faceless u trećem meču četvrtfinala gornje polovine plej-of tabele. Team Faceless je ubedljivo dobio prvu rundu uz pomoć Blacka na Pudge heroju, koji je rundu završio sa rezultatom 14-3-16. Evil Geniuses su uzvratili istom merom, ovog puta za izjednačenje je bio odgovoran Sumail na Templar Assasin heroju koji je držao Beyond Godlike niz preko osam minuta i razmontirao filipinski tim. U odlučujućoj rundi Evil Geniuses su savladali Team Faceless posle skoro sat vremena igre u rundi koja je mogla biti svačija. Team Faceless je bio opasan protivnik sa triom Invoker, Juggernaut i Magnus i pokazao da ovaj tim nije za podcenjivanje. Na kraju momci u plavom su uspeli da savladaju filipinski tim i plasiraju se u polufinale. Zanimljivo je da je EG u sva tri meča kao prvi pik uzimao Underlorda za Universa.

Evil Geniuses će u polufinalu dočekati pobednika meča Digital Chaos vs Team Secret.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: